Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.
Ως κάθε Βραζιλιάνος μπαλαδόρος που σέβεται τον εαυτό του, ο μικρός ακούει στο «Μπρουνίνιο» και εκτός από την… κατάληξη έχει και τη χάρη. Προικισμένος με σπάνια τεχνική κατάρτιση και με ταχύτητα σκέψης που του επιτρέπει να είναι ένα βήμα μπροστά από τους αντιπάλους του, δεν έχει πλέον να αποδείξει κάτι μεταξύ συνομήλικων, αποτελώντας μέλος της ανδρικής ομάδας της Ατλέτικο.
Ο Μπρουνίνιο γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2000 και εντάχθηκε στο φυτώριο του συλλόγου το 2013. Γρήγορα φάνηκε πώς σε ότι αφορά τη θέση, το μήλο δεν θα έπεφτε κάτω από τη μηλιά, καθώς ο υιός διακρίνοταν κυρίως για τις δημιουργικές και όχι ανασταλτικές αρετές του.
Το ντεμπούτο του με τους μεγάλους στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα το έκανε τον περασμένο Ιούνιο, παίζοντας ως αλλαγή στο τελευταίο 10λεπτο, σε ένα ματς με την Σαπεκοένσε. Είχε προηγηθεί αυτό στο πρωτάθλημα Μινέιρο τον περασμένο Ιανουάριο, μετά από ένα συνεχόμενο «σόου» στις προπονήσεις.
Ένα χρόνο πριν ο Μπρούνο Ρομπέρτο είχε διακριθεί για κάτι μοναδικό. Τον Οκτώβρη του ‘17 ήταν μέλος της ομάδας u-17 της Ατλέτικο, που κατέκτησε τον τίτλο, νικώντας την Κρουζέιρο στα πέναλτι. Μόλις 19 ημέρες αργότερα είχε αναβαθμιστεί σε «νέος», παίρνοντας και το εθνικό πρωτάθλημα κάτω των 20 με την αντίστοιχη ομάδα του συλλόγου!
Δεν είναι τόσο εύκολο όσο παλαιότερες δεκαετίες να κάνει το κομμάτι του ένας ταλαντούχος μεσοεπιθετικός. Δεν είναι κοινώς η κατάλληλη εποχή να διαπρέψουν σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα «10αρια» παλαιάς κοπής, ο Μπρουνίνιο όμως έχει πιθανότατα το αντίδοτο σε αυτό. Διαθέτει την ταχύτητα να παίξει στις πτέρυγες, ενώ ως υπερατού στα προσόντα του φαντάζει το γεγονός ότι το καλό πόδι του είναι το αριστερό.
Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που παρατηρείται τέτοια «σύμπνοια» σε όλα τα μεγάλα club της Αγγλίας – τόσο το καλύτερο για την Ατλέτικο Μινέιρο που αναμένεται να μετατρέψει σε δημοπρασία την παραχώρηση υπογραφής του παίκτη. Σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα, το προβάδισμα ανήκει στην Τότεναμ λόγω των στενών διασυνδέσεων του Μαουρίτσιο Ποκετίνο με τη Λατινική Αμερική.
Όταν όμως στην κούρσα για την απόκτηση του έχει εμπλακεί όλος ο καλός ο κόσμος από Αγγλία μεριά, τότε ο πιο αποφασιστικός στις διαπραγματεύσεις και την… εκταμίευση, θα έχει «αγγίξει» το τελευταίο μεγάλο project του παγκόσμιου ποδοσφαίρου με την κατάληξη «inho».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις