Εφιάλτης για τη Μαίρη Συνατσάκη: Πήγε στα δικαστήρια θαυμαστή της γιατί την απειλούσε

Εφιάλτης για τη Μαίρη Συνατσάκη: Πήγε στα δικαστήρια θαυμαστή της γιατί την απειλούσε

Απίστευτη ήταν η περιπέτεια που είχε η Μαίρη Συνατσάκη, καθώς ζήτησε την προστασία της Δικαιοσύνης προκειμένου να μην την πλησιάζει και να σταματήσει να την ενοχλεί ένας θαυμαστής της, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας 'Ελεύθερος Τύπος'.

 

Η δημοφιλής παρουσιάστρια, youtuber και σχεδιάστρια παπουτσιών προσέφυγε στη Δικαιοσύνη, από τη στιγμή που η παρουσία του θαυμαστή της είχε ξεπεράσει τα όρια, την απειλούσε και δεν μπορούσε να βρει την ηρεμία της.

Στις 6 Νοεμβρίου κατατέθηκε η αίτηση για χορήγηση προσωρινής διαταγής, η οποία συζητήθηκε τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου και έγινε δεκτή.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Οποιαδήποτε στρατιωτική εμπλοκή των ΗΠΑ θα συνοδεύεται από ανεπανόρθωτες συνέπειες»

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Οποιαδήποτε στρατιωτική εμπλοκή των ΗΠΑ θα συνοδεύεται από ανεπανόρθωτες συνέπειες»

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE