Εφιάλτης για τη Μαίρη Συνατσάκη: Πήγε στα δικαστήρια θαυμαστή της γιατί την απειλούσε

Εφιάλτης για τη Μαίρη Συνατσάκη: Πήγε στα δικαστήρια θαυμαστή της γιατί την απειλούσε

Απίστευτη ήταν η περιπέτεια που είχε η Μαίρη Συνατσάκη, καθώς ζήτησε την προστασία της Δικαιοσύνης προκειμένου να μην την πλησιάζει και να σταματήσει να την ενοχλεί ένας θαυμαστής της, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας 'Ελεύθερος Τύπος'.

 

Η δημοφιλής παρουσιάστρια, youtuber και σχεδιάστρια παπουτσιών προσέφυγε στη Δικαιοσύνη, από τη στιγμή που η παρουσία του θαυμαστή της είχε ξεπεράσει τα όρια, την απειλούσε και δεν μπορούσε να βρει την ηρεμία της.

Στις 6 Νοεμβρίου κατατέθηκε η αίτηση για χορήγηση προσωρινής διαταγής, η οποία συζητήθηκε τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου και έγινε δεκτή.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Το Δημοκρατικό Κόμμα φαίνεται να ολοκληρώνει το ψηφοδέλτιό του στη Λάρνακα, με την συμπερίληψη του Ανδρέα Αποστόλου-πρώην βουλευτή της ΕΔΕΚ-ως αριστίνδην. Η επίσημη ανακοίνωση, αναμένεται εντός Οκτωβρίου. Η επιλογή του, εντάσσεται στη διαδικασία ανασύνθεσης του ψηφοδελτίου, την ώρα που το ΔΗΚΟ επιχειρεί να βρει νέα ισορροπία μετά τις αποχωρήσεις και τις εσωτερικές διαφοροποιήσεις που έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE