Στην παρουσία των Προέδρων Αναστασιάδη και Παυλόπουλου το Εθνικό Μνημόσυνο του Κυριάκου Μάτση

Στην παρουσία των Προέδρων Αναστασιάδη και Παυλόπουλου το Εθνικό Μνημόσυνο του Κυριάκου Μάτση

Στην παρουσία των Προέδρων της Κύπρου και της Ελλάδας, Νίκου Αναστασιάδη και Προκόπη Παυλόπουλου, τελείται την Κυριακή 18/11 στο Παλαιχώρι το Εθνικό Μνημόσυνο του ήρωα της ΕΟΚΑ Κυριάκου Μάτση.

 

`Οπως ανακοινώθηκε, ο κ. Παυλόπουλος θα εκφωνήσει επιμνημόσυνο λόγο για τα 60 χρόνια από τη θυσία του Κυριάκου Μάτση στο κρησφύγετο του Δικώμου, και αμέσως μετά θα τελέσει μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, τα αποκαλυπτήρια προτομής του ήρωα στον περιβάλλοντα χώρο της πατρικής του οικίας.

Ακολούθως, οι δυο Πρόεδροι θα μεταβούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΑΠΟΠ (Αθλητικός Πνευματικός Όμιλος Παλαιχωρίου) για την απονομή του Μάτσειου βραβείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Τα όσα δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε η ηγεσία του κόμματος μαζί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Τρίτης στο προεδρικό, δεν αποτελούν έκπληξη για όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE