Eγκεφαλικό ο Α΄ βοηθός διαιτητή του Ελλάδα-Εσθονία – Τι ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ

Eγκεφαλικό ο Α΄ βοηθός διαιτητή του Ελλάδα-Εσθονία – Τι ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ

Ο βοηθός διαιτητής Σεργκέι Μπέκερ που είχε οριστεί για το ματς της Ελλάδας με την Εσθονία υπέστη σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο Χρήστος Ακρίβος θα τον αντικαταστήσει και θα αναλάβει χρέη 4ου διαιτητή.

Σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο βοηθός διαιτητή Σεργκέι Μπέκερ ο οποίος είχε οριστεί από την UEFA για το αποψινό ματς (18/11) της Εθνικής μας με την Εσθονία στο ΟΑΚΑ.

Ο Ουκρανός διαιτητής σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις υπέστη εγκεφαλικό, καταρρέοντας τη στιγμή που έβγαινε από το ξενοδοχείο του.

Γι΄ αυτό το λόγο επιστρατεύτηκε ο Χρήστος Ακρίβος ο οποίος θα εκτελεί χρέη 4ου διαιτητή, με τον Σεμέν Σλόντσακ (σ.σ. που είχε οριστεί αρχικά ως 4ος) να αναλαμβάνει ως Β΄ βοηθός ενώ Α΄ βοηθός θα είναι ο Όλεγκ Πλούτσνικ.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Άγκυρα ανοίγει τα χαρτιά της, η Ολγκίν αναζητεί διέξοδο και η Λευκωσία μετρά τις προθέσεις της Τουρκίας

Κυπριακό: Η Άγκυρα ανοίγει τα χαρτιά της, η Ολγκίν αναζητεί διέξοδο και η Λευκωσία μετρά τις προθέσεις της Τουρκίας

Έντονη διπλωματική κινητικότητα, παρασκηνιακές διαβουλεύσεις και μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες, συνθέτουν το σκηνικό που διαμορφώνεται στο Κυπριακό, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την προγραμματισμένη τριμερή συνάντηση της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE