Eγκεφαλικό ο Α΄ βοηθός διαιτητή του Ελλάδα-Εσθονία – Τι ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ

Eγκεφαλικό ο Α΄ βοηθός διαιτητή του Ελλάδα-Εσθονία – Τι ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ

Ο βοηθός διαιτητής Σεργκέι Μπέκερ που είχε οριστεί για το ματς της Ελλάδας με την Εσθονία υπέστη σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο Χρήστος Ακρίβος θα τον αντικαταστήσει και θα αναλάβει χρέη 4ου διαιτητή.

Σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο βοηθός διαιτητή Σεργκέι Μπέκερ ο οποίος είχε οριστεί από την UEFA για το αποψινό ματς (18/11) της Εθνικής μας με την Εσθονία στο ΟΑΚΑ.

Ο Ουκρανός διαιτητής σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις υπέστη εγκεφαλικό, καταρρέοντας τη στιγμή που έβγαινε από το ξενοδοχείο του.

Γι΄ αυτό το λόγο επιστρατεύτηκε ο Χρήστος Ακρίβος ο οποίος θα εκτελεί χρέη 4ου διαιτητή, με τον Σεμέν Σλόντσακ (σ.σ. που είχε οριστεί αρχικά ως 4ος) να αναλαμβάνει ως Β΄ βοηθός ενώ Α΄ βοηθός θα είναι ο Όλεγκ Πλούτσνικ.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ ξεκίνησε να σχεδιάζει τις επιθέσεις κατά του Ιράν τον Δεκέμβριο - Πότε ενημερώθηκε ο Τραμπ

LIVE: Το Ισραήλ ξεκίνησε να σχεδιάζει τις επιθέσεις κατά του Ιράν τον Δεκέμβριο - Πότε ενημερώθηκε ο Τραμπ

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE