ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραυματισμένος, σε σοβαρή κατάσταση 49χρονος- Δεν τον έψαξε και δεν ενδιαφέρθηκε κανείς

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραυματισμένος, σε σοβαρή κατάσταση 49χρονος- Δεν τον έψαξε και δεν ενδιαφέρθηκε κανείς

Έναν «γρίφο» προσπαθεί να λύσει η Αστυνομία γύρω από τον τραυματισμό άντρα, ο οποίος μεταφέρθηκε τραυματισμένος το πρωί της Παρασκευής 16/11 στο Γεν. Νοσοκομείο Λεμεσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν λίγο πριν τις 09:00 το πρωί όταν 49χρονος με καταγωγή από το Ιράν μεταφέρθηκε από άγνωστό πρόσωπο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, σοβαρά τραυματισμένος.

Από τα λίγα που κατάφερε να πει στο προσωπικό του Νοσοκομείου ο τραυματισμός του προέκυψε μετά από πτώση του από ύψος σε οικοδομή στην οποία εργαζόταν, χωρίς όμως να είναι κατορθωτό να τους αναφέρει την περιοχή καθώς και το ποιος τον εργοδοτούσε.

Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου και νοσηλεύεται, ενώ το άτομο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Λεμεσού «εξαφανίστηκε», χωρίς μέχρι στιγμής κανείς να έχει αναζητήσει τον 49χρονο και ενδιαφερθεί για την κατάσταση της υγείας του.

Καλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι για το περιστατικό να επικοινωνήσει με τις Αρχές καθώς την Παρασκευή 16/11 δεν έγινε οποιαδήποτε καταχώρηση στην Αστυνομία για εργατικό ατύχημα. Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός σταθμός Πολεμιδιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".