Στο «στόχαστρο» μυστικών υπηρεσιών της Αλβανίας η Ελένη Θεοχάρους- Δηλώσεις Σ. Στυλιανού στο ThemaOnline- VIDEO

Στο «στόχαστρο» μυστικών υπηρεσιών της Αλβανίας η  Ελένη Θεοχάρους- Δηλώσεις Σ. Στυλιανού στο ThemaOnline- VIDEO

Σοβαρή καταγγελία από την Ευρωβουλευτή και Πρόεδρο της «Αλληλεγγύης» Ελένη Θεοχάρους. Μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR δηλώνει πως θα ζητήσει τη λήψη περαιτέρω μέτρων φρούρησής της.

Του Στέλιου Στυλιανού

Η παρουσία της Κύπριας πολιτικού στην Βόρεια Ήπειρο μετά το θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα,  ήταν «κόκκινο πανί» για την κυβέρνηση του Έντι Ραμα χαρακτηρίζοντας την κυρία Θεοχάρους “persona non grata”.

Σύμφωνα όμως με την Πρόεδρο της Αλληλεγγύης οι Αλβανοί δεν έμειναν μόνο εκεί, καθώς όπως δήλωσε «ξεκάθαρα έχω μπει στο στόχαστρο των μυστικών υπηρεσιών της Αλβανίας. Η φρουρά μου έχει ήδη ενημερώσει την κυπριακή Αστυνομία για το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσής της.»

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού, Αλβανοί χάκερς «έριξαν» την ιστοσελίδα του κόμματος της.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον αναπληρωτή εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομίας, Υπαστυνόμο Στέλιο Στυλιανού ο οποίος μας ανέφερε: «Η Αστυνομία αξιολογεί όλες τις πληροφορίες που έχει ενώπιον της και εκεί που κριθεί αναγκαίο λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα που αφορούν την ασφάλεια προσώπων. Για ευνόητους λόγους η Αστυνομία δεν θέλει να σχολιάσει οτιδήποτε για το ευαίσθητο αυτό θέμα της ασφάλειας της κύριας Θεοχάρους»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μήνυμα Προέδρου Χριστοδουλίδη - «Το Κυπριακό θα καθορίσει την πρόοδο στις σχέσεις Ε.Ε. - Τουρκίας»

Μήνυμα Προέδρου Χριστοδουλίδη - «Το Κυπριακό θα καθορίσει την πρόοδο στις σχέσεις Ε.Ε. - Τουρκίας»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει καταστήσει σαφές στην Άγκυρα ότι «οι ευρωτουρκικές σχέσεις μπορούν να εξεταστούν μέσα από μια θετική προσέγγιση μόνο μέσα από εξελίξεις στο Κυπριακό» τονίζει ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στη «Ναυτεμπορική».