Έκρηξη Σπανούλη στα αποδυτήρια

Έκρηξη Σπανούλη στα αποδυτήρια

Ένταση υπήρξε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε όπως αναφέρει η «Live Sport», με τον Βασίλη Σπανούλη να είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος.

Οι «ερυθρόλευκοι» δέχτηκαν πικρή ήττα στο ΣΕΦ από τη Φενέρμπαχτσε το βράδυ της Πέμπτης (72-73), αλλά εκείνο που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση ήταν η απουσία του Βασίλη Σπανούλη από το παρκέ στα τελευταία 4:20, με τους Ουίλιαμς-Γκος και Μιλουτίνοφ να αστοχούν στην τελευταία επίθεση.

Μετά το τέλος του αγώνα μάλιστα υπήρξε μεγάλη ένταση στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, τα οποία έκλεισαν και δεν άνοιξαν για κανέναν, ούτε για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το συνδρομητικό κανάλι, όπως συνηθίζεται.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η «Live Sport», έγινε ο… κακός χαμός, με τον ηγέτη των Πειραιωτών να είναι «φορτωμένος» με αυτό που συνέβη.

Ήταν τέτοιος δε ο εκνευρισμός του “Kill Bill”, που τα αποδυτήρια παρέμειναν κλειστά για ώρα, μέχρι να απομακρυνθεί κι ο τελευταίος που δεν είχε σχέση με την ομάδα.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γεραπετρίτης σε Ολγκίν: Ώρα για ουσιαστική συζήτηση στο Κυπριακό – Επίκεντρο η πολυμερής της Νέας Υόρκης

Γεραπετρίτης σε Ολγκίν: Ώρα για ουσιαστική συζήτηση στο Κυπριακό – Επίκεντρο η πολυμερής της Νέας Υόρκης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία 'Ανχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ενημέρωσε τον 'Ελληνα ΥΠΕΞ Γιώργο Γεραπετρίτη για την πρόοδο που επιτεύχθηκε σε κάποιες εκ των θεματικών που συμφωνήθηκαν στην πολυμερή διάσκεψη του Μαρτίου στην Γενεύη, ενώ παράλληλα ενημέρωσε για τη μη επίτευξη της αναμενόμενης προόδου σε άλλες θεματικές, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE