Δεν άντεξε και βούρκωσε μπροστά από την κάμερα ο Λαΐφης – «Ήταν μία δύσκολη μέρα…»

Δεν άντεξε και βούρκωσε μπροστά από την κάμερα ο Λαΐφης – «Ήταν μία δύσκολη μέρα…»

Μετά το 1-1 του ΓΣΠ με την Εθνική Βουλγαρίας ο διεθνής Κύπριος αμυντικός, Κωνσταντίνος Λαΐφης, μιλώντας στο ΡΙΚ2… λύγισε, δάκρυσε, μιας και δεν είναι και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, όπου χθες έχασε τον θείο του.

«Έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι είμαστε απογοητευμένοι γιατί μπορούσαμε να κρατήσουμε το παιχνίδι μέχρι τα τελευταία λεπτά δεν τα καταφέραμε όμως ήρθε το γκολ. Ήταν καλύτερη η Βουλγαρία στο δεύτερο ημίχρονο, τα παιδιά τα δώσαμε όλα, δώσαμε και την ψυχή μας, είμαι περήφανος για τα παιδιά γιατί δείξαμε χαρακτήρα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, να δείχνουμε χαρακτήρα και θα έρθουν και οι νίκες. Η ομάδα έδειχνε ότι θα αντέξει. Δυστυχώς ήρθε αυτό το πέναλτι, ήταν έξυπνο το πέναλτι που κέρδισε. Ήταν 50-50 η παράβαση. Πάμε την Δευτέρα μόνο για τη νίκη, την χρειαζόμαστε επειγίντως. Ήταν μια δύσκολη μέρα για μένα γιατί έχασα τον Θείο μου, και δυστυχώς δεν τα καταφέραμε να του αφιερώσω μια νίκη» οι δηλώσεις του Κύπριου αμυντικού.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Με την αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές να έχει εισέλθει στην τελική ευθεία, το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται πλέον στους ισχυρούς παίκτες του πολιτικού σκηνικού. Αντίθετα, η πιο σκληρή και αβέβαιη μάχη δίνεται από τα μικρά κόμματα, τα οποία βρίσκονται αντιμέτωπα με ένα ωμό δίλημμα: κοινοβουλευτική επιβίωση ή πολιτική περιθωριοποίηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE