ΚΑΙΡΟΣ: Σαββατοκύριακο χωρίς βροχές - Αναμένονται από Δευτέρας

ΚΑΙΡΟΣ: Σαββατοκύριακο χωρίς βροχές - Αναμένονται από Δευτέρας

Βόρειο ως βορειοανατολικό ρεύμα αέρα επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα της Παρασκευής (16/11) θα υπάρχουν περίοδοι με συννεφιά αλλά και διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό, με πιθανότητα μεμονωμένων ελαφρών βροχών, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και αρχικά στα ανατολικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και αρχικά στα ανατολικά ταραγμένη.

Το βράδυ θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέχρι νοτιοανατολικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, ασθενείς και παροδικά στα νοτιοδυτικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο (17/11) ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα καταστούν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά στα προσήνεμα παράλια γενικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα ανατολικά και τοπικά στα νότια θα καταστεί σταδιακά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή (18/11) θα υπάρχουν περίοδοι με αυξημένες, κυρίως ψηλές νεφώσεις, αλλά και διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Τη Δευτέρα (19/11) και την Τρίτη (20/11) ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος, ενώ θα υπάρχουν και διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό.

Τη Δευτέρα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο τη Δευτέρα, για να κυμανθεί λίγο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Τρίτη θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.