ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Το τελευταίο αντίο στη γνωστή συγγραφέα και σύμβουλο- Η παράκληση των οικείων της- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Το τελευταίο αντίο στη γνωστή συγγραφέα και σύμβουλο- Η παράκληση των οικείων της- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην τελευταία της κατοικία οδηγείται την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, η συγγραφέας και σύμβουλος σχέσεων και γνωστή στο ευρύ κοινό από της τηλεοπτικές της εμφανίσεις, Μιράντα Σιδερά.

Η Μιράντα Σιδερά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών, την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου,τ ους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, για το οποίο είχε ενημερώσει το κοινό μέσα από λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η κηδεία της Μιράντας Σιδερά θα γίνει την Παρασκευή 16/11 η ώρα 15:15 στον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λευκωσία.

Παράκληση των οικείων της, όπως αντί στεφάνων γίνονται εισφορές για τον Παγκύπριο σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις “Ένα όνειρο μια ευχή”.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE