Άφωνοι στο κοινοβούλιο- Βουλευτής έδειξε το στρινγκ τη στιγμή της ομιλίας της- VIDEO

Άφωνοι στο κοινοβούλιο- Βουλευτής έδειξε το στρινγκ τη στιγμή της ομιλίας της- VIDEO

Σε μια συμβολική πράξη, η οποία όμως στέλνει ένα δυνατό μήνυμα όσον αφορά τα θύματα βιασμού, προχώρησε η βουλευτής Ρουθ Κόπινγκερ στο κοινοβούλιο της Ιρλανδία, η οποία έβγαλε από το μανική της ένα γυναικείο στρινγκ, τη στιγμή της ομιλίας της.

Η Κόπινγερ, προχώρησε σε αυτή τη κίνηση μετά την αθώωση ενός κατηγορουμένου για τον βιασμό μιας κοπέλας 17 ετών.

Η συγκεκριμένη υπόθεση πήρε διαστάσεις και έφτασε μέχρι το κοινοβούλιο, λόγω της επιχειρηματολογίας του συνήγορου στο δικαστήριο ο οποίος ανέφερε «Πρέπει να δείτε πώς ντυνόταν, φορούσε ένα δαντελένιο στρινγκ», θέλοντας έτσι να δείξει ότι το θύμα είχε προκαλέσει.

Η βουλευτής, έδειξε στο κοινοβούλιο ένα παρόμοιο δαντελένιο στρινγκ, λέγοντας ότι ίσως να είναι ντροπιαστικό να δείξει κανένας ένα στρινγκ εδώ, αλλά πώς νομίζετε ότι νοιώθει το θύμα του βιασμού στο θέαμα να δείχνουν τα εσώρουχά της στο δικαστήριο.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την Κόπινγερ να βγάζει το εσώρουχο στο 3ο λεπτό:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE