ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ η Εθνική μας για τον ΜΕΓΑΛΟ αγώνα με τη Βουλγαρία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ η Εθνική μας για τον ΜΕΓΑΛΟ αγώνα με τη Βουλγαρία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με προπόνηση στο ΓΣΠ η Εθνική Ανδρών Κύπρου ολοκληρώνει προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα με τη Βουλγαρία.

Στόχος της Εθνικής μας στον αγώνα με τη Βουλγαρία είναι η νίκη η οποία θα της επιτρέψει να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία του ομίλου στην τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο τη Βουλγαρία.

Η Βουλγαρία είναι στην πρώτη θέση του ομίλου με εννέα βαθμούς μαζί με τη Νορβηγία. Η Κύπρος είναι 3η με τέσσερις βαθμούς και η Σλοβενία τελευταία με έναν.

Την Παρασκευή, εκτός από τον αγώνα της Κύπρου με τη Βουλγαρία, η Σλοβενία θα υποδεχθεί τη Νορβηγία.

Τη Δευτέρα, θα γίνουν οι αγώνες Κύπρος – Νορβηγία και Βουλγαρία – Σλοβενία.

Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση μέσα από την κάμερα του Themasports.com:

 

Διαβάστε επίσης:

Όλα όσα είπαν Μπεν Σιμόν και Εφραίμ για τη ΜΑΧΗ με τη Βουλγαρία (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.