Άσχημο παιχνίδι της μοίρας- Νεκρός ο γαμπρός λίγες μέρες πριν το γάμο τους- Το «αστείο» του δυστυχώς έγινε πραγματικότητα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άσχημο παιχνίδι της μοίρας- Νεκρός ο γαμπρός λίγες μέρες πριν το γάμο τους- Το «αστείο» του δυστυχώς έγινε πραγματικότητα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 Μία κοπέλα από την Ινδονησία, ο μνηστήρας της οποίας επέβαινε στην πτήση της Lion Air, η οποία συνετρίβη με αποτέλεσμα να σκοτωθούν όλοι οι επιβαίνοντες, αποφάσισε να φωτογραφηθεί μόνη της με το νυφικό της, αναφέρει στην ιστοσελίδα του το BBC.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων η Σιάρι και ο Ρίο Νάντα Πρατάμα επρόκειτο να παντρευτούν στις 11 Νοεμβρίου αλλά ο Πρατάμα σκοτώθηκε κατά την επιστροφή του στο σπίτι του για τον γάμο όταν η πτήση JT 610 της Lion Air συνετρίβη στις 29 Οκτωβρίου λίγο μετά την απογείωσή της από την Τζακάρτα.

Η Σιάρι αποφάσισε τότε να πραγματοποιήσει την τελευταία του επιθυμία και πόζαρε για τις φωτογραφίες του γάμου φορώντας το νυφικό της και την βέρα της.

«Παρότι η θλίψη μου δεν περιγράφεται, πρέπει να χαμογελάω για εσένα. Δεν μπορώ να είμαι θλιμμένη αλλά θα πρέπει να είμαι δυνατή όπως μου έλεγες πάντα να είμαι», έγραψε στο Instagram.

Η ίδια εξήγησε ότι πριν επιβιβαστεί στην πτήση ο Πρατάμα αστειεύτηκε ότι αν δεν επιστρέψει εγκαίρως για τον γάμο εκείνη να φωτογραφηθεί μόνη της και να του στείλει τις φωτογραφίες.

Το αεροπλάνο μετέφερε 189 επιβαίνοντες από την Τζακάρτα στο Πανγκάλ Πινάνγκ. Δεν υπάρχουν επιζώντες.

Σε παλαιότερες αναρτήσεις στη σελίδα της στο Instagram η Σιάρι έγραψε ότι γνώρισε τον αρραβωνιαστικό της 13 χρόνια πριν και τον περιέγραψε ως τον πρώτο της έρωτα.

Ο φωτογράφος που τράβηξε τις φωτογραφίες επίσης ανήρτησε κάποιες από αυτές στο Διαδίκτυο εξηγώντας την ιστορία.

Το ζευγάρι γνωριζόταν από το σχολείο, γράφει η ίδια και περιγράφει ότι το νυφικό και τα ρούχα για την φωτογράφιση τα είχαν αποφασίσει μόλις μερικές εβδομάδες πριν από το δυστύχημα.

Ο Πρατάμα, ο οποίος ήταν γιατρός, είχε συμμετάσχει σε ένα σεμινάριο στην Τζακάρτα και πριν αναχωρήσει της είχε πει αστειευόμενος: «Αν δεν επιστρέψω ως τις 11 Νοεμβρίου εσύ να βάλεις το νυφικό που σου διάλεξα», γράφει ο φωτογράφος στη δική του σελίδα στο Instagram.
«Βάλε ωραίο μακιγιάζ, κράτα λευκά τριαντάφυλλα, βγάλε φωτογραφίες και στείλτες μου».

Κατά την επιστροφή του στη γενέτειρά του Πανγκάλ Πινάνγκ για τον γάμο επιβιβάστηκε στη μοιραία πτήση που συνετρίβη λίγο μετά την απογείωση.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί τα αίτια του δυστυχήματος αλλά το αεροπλάνο είχε εμφανίσει τεχνικά προβλήματα σε προηγούμενη πτήση. Ένα από τα μαύρα κουτιά της πτήσης έχει ανασυρθεί αλλά οι αρχές λένε ότι θα χρειαστούν μήνες μέχρι να αναλυθούν τα δεδομένα του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Τα βλέμματα στη Μέση Ανατολή: Ταχεία η κλιμάκωση της σύγκρουσης Ιράν και Ισραήλ

Live: Τα βλέμματα στη Μέση Ανατολή: Ταχεία η κλιμάκωση της σύγκρουσης Ιράν και Ισραήλ

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Μετά την ομοβροντία πυραύλων που εξαπέλυσε το Ιράν σε στόχους σε ολόκληρο το Ισραήλ, το Τελ Αβίβ ισχυρίζεται πως έχει τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου της Τεχεράνης και ότι κατέστρεψε το 1/3 των εκτοξευτών πυραύλων του Ιράν. Οι ιρανικές πυραυλικές επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ έχουν προκαλέσει τον θάνατο 24 ανθρώπων από την Παρασκευή και τον τραυματισμό πάνω από 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE