11χρονη μήνυσε την μητέρα της - Προσπάθησε μάταια να την μεταπείσει

11χρονη μήνυσε την μητέρα της - Προσπάθησε μάταια να την μεταπείσει

Δεν πρέπει να υπάρχει προηγούμενο στο περιστατικό ενδοικογενειακής βίας που κλήθηκαν να ερευνήσουν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος στο Αγρίνιο, καθώς μηνύτρια ήταν ένα κοριτσάκι μόλις 11 χρόνων που δεν δίστασε να καταγγείλει την ίδια του τη μητέρα επειδή την χτύπησε.

Όπως κατέθεσε η πιτσιρίκα στη μήνυση που υπέβαλε εναντίον της 40χρονης μητέρας της με καταγωγή από την Αλβανία, την χτύπησε με τα χέρια της στο πρόσωπο κι έτσι αποφάσισε να εκδικηθεί σέρνοντάς την στα δικαστήρια!

Σύμφωνα με το Protothema.gr, παρά τις προσπάθειες να μεταπειστεί, το ανήλικο κορίτσι επέμεινε κι έτσι οι αστυνομικοί συνέλαβαν την γυναίκα, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου και της ασκήθηκε δίωξη για ενδοικογενειακή βία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE