ΛΕΜΕΣΟΣ: Θάνατος σε ξενοδοχείο της πόλης- Τον πρόδωσε η καρδιά του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Θάνατος σε ξενοδοχείο της πόλης- Τον πρόδωσε η καρδιά του

Την τελευταία του πνοή άφησε τη Τετάρτη 14/11  πρόσωπο ηλικίας 83 ετών. Δυστυχώς οι διακοπές στην Κύπρο για αναψυχή αποδείχτηκαν και οι τελευταίες για τον άτυχο άντρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας γύρω στις 09:00 το πρωί η Αστυνομία ενημερώθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ότι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο νεκρός ηλικιωμένος άντρας από την Βρετανία ο οποίος διέμενε σε γνωστό ξενοδοχείο του παραλιακού μετώπου.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο 83χρονος ήρθε για διακοπές στην Κύπρο στις 6 Νοεμβρίου συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και θα επέστρεφαν στη χώρα του στις 20 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τη σύζυγό του, ο ηλικιωμένος άντρας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και στο παρελθόν είχε υποβληθεί σε επέμβαση ανοιχτής καρδίας.

Από εξετάσεις της Αστυνομίας αποκλείστηκε το σενάριο εγκληματικής ενέργειας και εκτιμάται ότι ο θάνατος του επήλθε από παθολογικά αίτια. Νεκροτομή στη σορό την Πέμπτη 15/11 του αναμένεται να ρίξει φως στο τι προκάλεσε τον αιφνίδιο θάνατό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE