Η ΕΝΤΟΛΗ Τέτι για να μην την πάθει ΞΑΝΑ με Νσούε – Τι κάνει ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η ΕΝΤΟΛΗ Τέτι για να μην την πάθει ΞΑΝΑ με Νσούε – Τι κάνει ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ξεκαθάρισε την κατάσταση γύρω από τον Εμίλιο Νσούε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Super Sport FM 104,0.

Όπως τόνισε ο κ. Πετεβίνος, η ομοσπονδία της Ισημερινής Γουινέα ήθελε τον παίκτη από τη Δευτέρα όμως με εντολή του Ντομένικο Τέτι, ο Νσούε μένει Κύπρο και θα πάει την Παρασκευή απλά και μόνο για εξετάσεις και θα επιστρέψει τη Δευτέρα.

Παράλληλα όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις του Νσούε, ο παίκτης ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα αποθεραπείας που του έχει δοθεί και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η δήλωση Πετεβίνου για Νσούε: «Πήραμε κλήση για να πάει τη Δευτέρα. Μετά από συνεννόηση του κ. Τέτι με τον ποδοσφαιριστή, ενημέρωσε την ομοσπονδία του και υπήρξε μια καλή επικοινωνία αυτή τη φορά. Δεν πήγε για να ενσωματωθεί με την ομάδα, θα πάει την Παρασκευή, να εξεταστεί και θα επιστρέψει τη Δευτέρα. Ευελπιστούμε ότι όλα θα πάνε καλά».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE