Ρανιέρι: Επέστρεψε σε ομάδα της Premier League

Ρανιέρι: Επέστρεψε σε ομάδα της Premier League

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι επιστρέφει στους πάγκους της Premier League καθώς ανακοινώθηκε η πρόσληψή του από τη Φούλαμ.

Το τραγικό ξεκίνημα της Φούλαμ στην Premier League, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 5 βαθμούς μετά από 12 αγωνιστικές, οδήγησε τη διοίκηση της ομάδας σε αλλαγές.

Έτσι, ο Σλάβισα Γιοκάνοβιτς αποτέλεσε παρελθόν και στη θέση του οι άνθρωποι της ομάδας προσέλαβαν τον Κλάουντιο Ρανιέρι.

Ο Ιταλός επιστρέφει έτσι στην Premier League μετά από τη θητεία του στη Λέστερ την οποία οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2016. Πέρσι ο Ρανιέρι έκατσε στον πάγκο της γαλλικής, Ναντ, με την οποία έλυσε το συμβόλαιο του με τη λήξη της χρονιάς.

Ο 67χρονος Ιταλός κόουτς θα κάνει το ντεμπούτο στον πάγκο της ιταλικής ομάδας στις 24 Νοεμβρίου στην αναμέτρηση με την Σαουθάμπτον.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE