Κ. Σημίτης: «Ευπρόσδεκτη η έρευνα στους λογαριασμούς του»

Κ. Σημίτης: «Ευπρόσδεκτη η έρευνα στους λογαριασμούς του»

«Είναι προφανές ότι η έρευνα στους λογαριασμούς μου είναι ευπρόσδεκτη. Δεν έχω τίποτα να κρύψω», δηλώνει ο πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κώστας Σημίτης στην πρώτη αντίδρασή του μετά την είδηση για άνοιγμα των τραπεζικών του λογαριασμών.

«Η προαναγγελθείσα επιχείρηση δίωξής μου δεν με αγγίζει. Η Ιστορία δεν γράφεται από τους περιστασιακούς ένοικους της εκτελεστικής εξουσίας», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Σημίτης και πρόσθεσε: «Είναι προφανές, ότι η έρευνα στους λογαριασμούς μου είναι ευπρόσδεκτη. Δεν έχω τίποτα να κρύψω. Τα σχετικά δημοσιεύματα εστιάζονται σε συκοφαντίες. Και στις συκοφαντίες θα απαντήσω, αφού διαπιστώσω ποιοι εμπλέκονται».

Σημειώνεται ότι η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες επιβεβαίωσε ότι προχώρησε στο άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του πρώην Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κώστα Σημίτη, της συζύγου του, του αδερφού του και δύο πρώην υπουργών των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE