Έτοιμος για πίστα ο Παστέλης – Ο Κύπριος κομμωτής θύμισε ρεμπέτη παρά το ότι τα έχασε επί σκηνής  – VIDEO

Έτοιμος για πίστα ο Παστέλης – Ο Κύπριος κομμωτής θύμισε ρεμπέτη παρά το ότι τα έχασε επί σκηνής  – VIDEO

Ο Μάριος Παστέλης με ένα κόκκινο παπιγιόν ανέβηκε στην σκηνή των battles και παρά το άγχος και το μικρό του λάθος κέρδισε τις εντυπώσεις.

Ο Μάριος Παστέλης ανέβηκε στην σκηνή του VOICE στο επεισόδιο της Τρίτης, 13/11, ερμηνεύοντας την μεγάλη επιτυχία του Βασίλη Τσιτάσνη «Μωρό μου», ένα καθαρά ρεμπέτικο τραγούδι.

Ο κόσμος φώναζε «Μάριος... Μάριος» όταν η Έλενα Παπαρίζου κλήθηκε να αποφασίσει αν θα συνέχιζε με τον Μάριο Παστέλλη ή με τον Στέλιον Μοσχοτόγλου.

Και μπορεί η Παπαρίζου να επέλεξε να συνεχίσει με τον Κύπριο, αλλά αγκαλιάζοντάς τον του έκανε την παρατήρηση που έχασε τα λόγια του.

Όπως του είπε: « Το χασες στη δεύτερη αλλά μπήκες πάλι. Το χασες αλλά μπήκες. Δεν πειράζει...».

Δείτε την ερμηνεία του Μάριου Παστέλλη στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE