ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα – Τον απέφυγαν τελευταία στιγμή οι οδηγοί – VIDEO

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα – Τον απέφυγαν τελευταία στιγμή οι οδηγοί – VIDEO

Οδηγός «κίνδυνος – θάνατος» εθεάθη να κινείται στο οδικό δίκτυο της πρωτεύουσας.

Ένα οδηγό κόκκινου διπλοκάμπινου οχήματος, απαθανάτισε πολίτης, να κινείται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Το βίντεο «τραβήχτηκε» από τον κυκλικό κόμβο Metro με (αντίθετη) κατεύθυνση προς τον κυκλικό κόμβο του Theoktisto στη Λευκωσία.

Στα πλάνα φαίνεται το κόκκινο όχημα να κινείται με αυξημένη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με τα οχήματα που εξέρχονταν του κυκλικού κόμβου, να τον αποφεύγουν κυριολεκτικά το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Το ευχάριστο της όλης υπόθεσης είναι πως δεν προκλήθηκε σύγκρουση μεταξύ του ανεύθυνου οδηγού και άλλου οχήματος, ενώ με το που «τελείωσε» ο δρόμος συνέχισε την πορεία του, στη σωστή κατεύθυνση αυτή τη φορά.

Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Μιχάλης Μενελάου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE