ΦΟΝΙΚΟ ΜΑΡΑΘΑΣΑΣ: Πέρασαν χειροπέδες στους συγκάτοικους του 40χρονου

ΦΟΝΙΚΟ ΜΑΡΑΘΑΣΑΣ: Πέρασαν χειροπέδες στους συγκάτοικους του 40χρονου

Συνελήφθησαν την Τρίτη (13/11) βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση, πέντε πρόσωπα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με τα αδικήματα της πλαστογραφίας, πλαστοπροσωπίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Στο πλαίσιο εξακρίβωσης των στοιχείων των πιο πάνω προσώπων, στην κατοχή τους, εντοπίστηκαν διαβατήρια και φωτοαντίγραφα ταυτοτήτων με διαφορετικά στοιχεία.

Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για τους συγκάτοικους του 40χρονου συλληφθέντα που εμπλέκεται με το φονικό της Μαραθάσας.

Το ΤΑΕ Μόρφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE