Η αντιπολίτευση επικρίνει τον Ερντογάν ότι δέχθηκε αεροσκάφος από το Κατάρ και σιωπά για την εξόρυξη στο οικόπεδο 10

Η αντιπολίτευση επικρίνει τον Ερντογάν ότι δέχθηκε αεροσκάφος από το Κατάρ και σιωπά για την εξόρυξη στο οικόπεδο 10

“Χαράμι” το πολυτελές αεροσκάφος που ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν πήρε από το Κατάρ γιατί τώρα δεν μπορεί να πει τίποτα στο Κατάρ που συνεργάζεται για την εξόρυξη του φυσικού αερίου στην ανατολική Μεσόγειο με την Exxon Mobil, δήλωσε ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.


Μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου είπε: “Μπήκες στο αεροσκάφος του Κατάρ και ταξιδεύεις. Γυρνάς από χώρα σε χώρα. Και εκείνο το σκάφος είναι χαράμι. Δεν μπορεί να πει τίποτα στο Κατάρ που αναζητεί φυσικό αέριο στην ανατολική Μεσόγειο. ‘Σου έδωσα ένα αεροσκάφος τζάμπα, κι εσύ κάνε βόλτες’, του είπε. Αν σου έμεινε τιμή και αξιοπρέπεια θα επιστρέψεις αμέσως εκείνο το αεροπλάνο”.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σε νέες δηλώσεις προέβη ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, κατηγορώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ότι ακολουθεί «διπρόσωπη πολιτική» και ότι επιχειρεί να «στριμώξει» την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ενώ στο τραπέζι των συνομιλιών εμφανίζεται να μιλά για «συμβιβασμό».

BEST OF TOTHEMAONLINE