Τα «πήρε στο κρανίο» ο Μήτρογλου και ετοιμάζει μηνύσεις! – Η στάση της Μαρσέιγ

Τα «πήρε στο κρανίο» ο Μήτρογλου και ετοιμάζει μηνύσεις! – Η στάση της Μαρσέιγ

Με αφορμή μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Κώστα Μήτρογλου στο παιχνίδι της Μαρσέιγ με τη Ντιζόν ο δημοσιογράφος του RMC, Ντανιέλ Ριολό, ξέφυγε και προέβη σε ανάρτηση για τον Έλληνα φορ, η οποία ανάφερε μεταξύ άλλων πως «Είναι γίδι και δεν ξέρω αν έχει καν το επίπεδο να αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ».

Οι χαρακτηρισμοί του Γάλλου δημοσιογράφου έμειναν αναπάντητοι από τον Μήτρογλου, ο οποίος δεν θέλησε να δώσει συνέχεια, ωστόσο, πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν πως η Μαρσέιγ και οι εκπρόσωποι του παίκτη ετοιμάζονται να κινηθούν νομικά κατά του Ριολό!

Όπως επισημαίνουν τα γαλλικά ΜΜΕ, τόσο η Μαρσέιγ όσο και το περιβάλλον του παίκτη είναι ενοχλημένοι από τους χαρακτηρισμούς, που ξεφεύγουν από τα όρια της κριτικής και προσβάλλουν τον Έλληνα άσο.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.