ΚΟΣΜΟΣ

Αθώωσαν 27χρονο βιαστή γιατι το θύμα φορούσε προκλητικό εσώρουχο- Ξέσπασε σάλος

Αθώωσαν 27χρονο βιαστή γιατι το θύμα φορούσε προκλητικό εσώρουχο- Ξέσπασε σάλος

Σάλος ξέσπασε μετά την απόφαση Δικαστηρίου στην Ιρλανδία για αθώωση 27χρονου άντρα ο οποίος φέρεται να βίασε 17χρονη κοπέλα.

Ενώπιον του Central Criminal Court στο Κορκ της Ιρλανδίας παρουσιάστηκε ένας άντρας 27χρονών ο οποίος με βάσει την υπερασπιστική του γραμμή, έπεισε τους ενόρκους (8 άντρες και 4 γυναίκες) ότι δεν είναι ένοχος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιρλανδία ο 27χρονος ανέφερε ότι η ερωτική πράξη ήταν με τη συναίνεση της ανήλικης ισχυριζόμενος ότι προτού φθάσουν στο σεξ, οι δύο τους είχαν ανταλλάξει αρκετά φιλιά κι ότι η κοπέλα ήταν προκλητικά ντυμένη. 

Ο συνήγορος υπεράσπισης του ανέφερε στο Δικαστήριο ότι θα έπρεπε να λάβουν σοβαρά υπόψη ότι η κοπέλα ήταν προκλητικά ντυμένη αφού φορούσε στρινγκ εσώρουχο, πετυχαίνοντας την αθώωση του πελάτη του, ελλείψη μαρτύρων.

Το Twitter ωστόσο δεν έμεινε ανεπηρέαστο καθώς ένα κίνημα γυναικών δημιουργήθηκε με το hashtag :#ThisIsNotConsent (σ.σ. αυτό δεν είναι συναίνεση) βγάζοντας φωτογραφίες τα εσώρουχά τους.

«Ένα κομμάτι ύφασμα δεν είναι πρόσκληση για βιασμό, ανεξάρτητα από το πόσο μικρό είναι. Ακόμα κι αν η νεαρή γυναίκα δεν είχε φορέσει εσώρουχα: Δεν σημαίνει τίποτα!», γράφει μία γυναίκα χρήστης στο Twitter.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top