ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Μια νεκρή και εννέα τραυματίες από ανατροπή οχήματος

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Μια νεκρή και εννέα τραυματίες από ανατροπή οχήματος

Ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη όχημα που πιθανολογείται ότι μετέφερε παράνομα πρόσφυγες και μετανάστες, σημειώθηκε σε περιοχή έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για Ι.Χ αυτοκίνητο που κινούταν σε παράδρομο της Εγνατίας Οδού, κοντά στα διόδια της Ανάληψης, όπου, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ξέφυγε από την πορεία του και ανετράπη.

Στο σημείο έσπευσαν σωστικά συνεργεία, που ανέσυραν νεκρή μια μετανάστρια. 'Αλλα εννέα άτομα τραυματίστηκαν. Οι ακριβείς συνθήκες του τροχαίου ερευνώνται από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.

Να σημειωθεί ότι μόλις την περασμένη Παρασκευή ένα 4χρονο προσφυγόπουλο έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, κοντά στα Βρασνά Θεσσαλονίκης, όταν όχημα -τύπου βαν- στο οποίο επέβαινε μαζί με 27 ακόμη άτομα, μεταξύ αυτών και τους δύο φερόμενους διακινητές, συγκρούστηκε με φορτηγό και ανετράπη.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο - Πήγε στο Δημαρχείο και πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο - Πήγε στο Δημαρχείο και πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα

Σε εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση που αφορά τον Δήμαρχο Πάφου, όπως ανέφερε σε δηλώσεις της η Λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας, Μαρίνα Χριστοδουλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE