Θήτευσε και στο ΚΥΠΡΙΑΚΟ τριφύλλι!

Θήτευσε και στο ΚΥΠΡΙΑΚΟ τριφύλλι!

Προχτές όταν τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟ Σωκράτης Διούδης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τον αντικατέστησε ο Κωνσταντίνος Κότσαρης. 

Λίγοι μάλλον θυμούνται, ότι ο συγκεκριμένος κίπερ εργάστηκε για μερικούς μήνες στην Ομόνοια. Ήταν την σεζόν 2016-17, τον είχε φέρει ο τότε τεχνικός διευθυντής Νίκος Νταμπίζας. 

Δεν έγραψε επίσημη συμμετοχή, ήταν ουσιαστικός τρίτος στη σειρά. 

Toν τελευταίο καιρό είναι βασικός τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας Ελπίδων (Κ-21) της Ελλάδος. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE