Πέρσι ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ, φέτος σε ΑΛΛΕΣ πόλεις…

Πέρσι ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ, φέτος σε ΑΛΛΕΣ πόλεις…

Γιάννης Κούσουλος και Αντρέας Καρώ, πέρσι ήταν κάτω από την ίδια ποδοσφαιρική στέγη. Ήταν στο «Αμμόχωστος» και στη Νέα Σαλαμίνα. 

Τράβηξαν διαφορετικούς δρόμους στη φετινή σεζόν, αφού ο Κούσουλος παραχωρήθηκε στην Ομόνοια του Παπασταύρου, ο Καρώ δόθηκε δανεικός από τον Απόλλωνα στην Πάφο.

Πρόκειται για δυο παιδιά, πάνω στα οποία μπορεί να επενδύσει η εθνική ομάδα, για τα επόμενα χρόνια. Ο αμυντικός της Ομόνοιας, έχει ήδη κερδίσει με την αξία του, μια θέση βασικού στα προηγούμενα παιχνίδια.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας θα συναντηθεί με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Ερσίν Τατάρ, όπως μετεδόθηκε στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Άλμα επί Γκοντό*

Άλμα επί Γκοντό*