Πέρσι ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ, φέτος σε ΑΛΛΕΣ πόλεις…

Πέρσι ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ, φέτος σε ΑΛΛΕΣ πόλεις…

Γιάννης Κούσουλος και Αντρέας Καρώ, πέρσι ήταν κάτω από την ίδια ποδοσφαιρική στέγη. Ήταν στο «Αμμόχωστος» και στη Νέα Σαλαμίνα. 

Τράβηξαν διαφορετικούς δρόμους στη φετινή σεζόν, αφού ο Κούσουλος παραχωρήθηκε στην Ομόνοια του Παπασταύρου, ο Καρώ δόθηκε δανεικός από τον Απόλλωνα στην Πάφο.

Πρόκειται για δυο παιδιά, πάνω στα οποία μπορεί να επενδύσει η εθνική ομάδα, για τα επόμενα χρόνια. Ο αμυντικός της Ομόνοιας, έχει ήδη κερδίσει με την αξία του, μια θέση βασικού στα προηγούμενα παιχνίδια.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE