ΠΑΦΟΣ: Γιόρταζαν τα γενέθλια της και την έσπασε στο ξύλο - Χειροπέδες σε 23χρονο

ΠΑΦΟΣ: Γιόρταζαν τα γενέθλια της και την έσπασε στο ξύλο - Χειροπέδες σε 23χρονο

Στη σύλληψη 23χρονου από την Μολδαβία προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 50χρονη Ε/κ κατήγγειλε ότι ο 23χρονος την κτύπησε στο σπίτι της ενώ διασκέδαζαν τα γενέθλια της στις 16 Ιουνίου του 2018.

Από τα χτυπήματα που δέχτηκε η παραπονούμενη μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πάφου όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό υπέστη κάταγμα αριστερού ζυγωματικού .

Εναντίον του 23χρονου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείτο. Χθες εντοπίστηκε στην περιοχή της Κάτω Πάφου όπου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.


Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.