ΛΕΜΕΣΟΣ: Πρωτοφανής υπόθεση κακόβουλης ζημιάς- Χτύπησε με το διπλοκάμπινο του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πρωτοφανής υπόθεση κακόβουλης ζημιάς- Χτύπησε με το διπλοκάμπινο του

Με πρωτοφανή τρόπο αποφάσισε άντρας από τη Λεμεσό να προκαλέσει ζημιά σε κατάστημα σε κεντρική λεωφόρο της πόλης.

Πληροφορίες του ThemaOnline, αναφέρουν ότι γύρω στις 5:40 το πρωί της Τρίτης (13/11), οδηγός διπλοκάμπινου οχήματος, στάθμευσε το όχημα του μπροστά από υαλοπίνακα καταστήματος, στη λεωφόρο Μακαρίου στη Λεμεσό.

Στη συνέχεια ο οδηγός, κινούμενος με την όπισθεν, χτύπησε με το διπλοκάμπινο την βιτρίνα του καταστήματος, προκαλώντας της ζημιές και στη συνέχεια αποχώρησε. Τα κίνητρα του δράστη μέχρι στιγμής (8:30 13/11) παραμένουν άγνωστα.

Μετά από σχετική καταγγελία στην Αστυνομία, το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά υπόθεση κακόβουλης ζημιάς, και ο δράστης αναζητείται.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Νέα σελίδα ανοίγει στην ΕΔΕΚ, με τη Σοφία Χριστοδούλου Μακρή να αναδεικνύεται νέα Πρόεδρος του κόμματος, γράφοντας παράλληλα ιστορία ως η πρώτη γυναίκα και η νεαρότερη Πρόεδρος του Κινήματος.