ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Πήγαν για σάντουιτς και ξάφρισαν αρτοποιείο - Η περιγραφή των δραστών

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Πήγαν για σάντουιτς και ξάφρισαν αρτοποιείο - Η περιγραφή των δραστών

Υπόθεση ληστείας διερευνά η Αστυνομία που διαπράχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (12/11) στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την καταγγελία γύρω στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας (12/11) δυο πρόσωπα μετέβησαν σε αρτοποιείο στην περιοχή Στροβόλου όπου ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη να τους φτιάξει σάντουϊτς.

Αφού ο πρώτος δράστης απασχολούσε τον αρτοποιείο, ο δεύτερος απέσπασε 400 ευρώ από την ταμιακή μηχανή.

Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης, οι δυο δράστες περιγράφονται ισχυρής σωματικής διάπλασης, γύρω στο 180-190 ύψος, ο πρώτος φορούσε μπλε τζίν και κοντομάνικη φανέλα χρώματος γαλάζια και τσαντάκι, ενώ ο δεύτερος παντελόνι τζίν και σακάκι.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόφαση–σταθμό από Ανώτατο: Ο Δικηγορικός Σύλλογος έχει κάθε εξουσία να λειτουργεί ως εποπτική Αρχή

Απόφαση–σταθμό από Ανώτατο: Ο Δικηγορικός Σύλλογος έχει κάθε εξουσία να λειτουργεί ως εποπτική Αρχή

Μια απόφαση-σταθμό εξέδωσε το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, επικυρώνοντας την εποπτική εξουσία του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου και το δικαίωμά του να επιβάλλει διοικητικά πρόστιμα για λόγους δημόσιου συμφέροντος.

BEST OF TOTHEMAONLINE