Ο Γιώργος Δώνης υποβλήθηκε σε επέμβαση

Ο Γιώργος Δώνης υποβλήθηκε σε επέμβαση

Ο Γιώργος Δώνης υποβλήθηκε τη Δευτέρα (12/11) σε επέμβαση βουβωνοκήλης, θα πάρει εξιτήριο την Τρίτη και θα απουσιάσει από κάποιες προπονήσεις των πράσινων.

Την επόμενη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Γιώργος Δώνης πέρασε τη πόρτα του νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ» για υποβληθεί σε επέμβαση βουβωνοκήλης στη Δ’ χειρουργική κλινική.

Ο 49χρονος τεχνικός αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Τρίτη (13/11) και θα απουσιάσει από τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού τις επόμενες μέρες οι οποίες θα γίνονται από τους συνεργάτες του στο τριφύλλι.

Το καλό για τους πράσινους είναι πως ακολουθεί διακοπή της Super League λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE