Οι παίκτες που τέθηκαν εκτός αποστολής – Τι συμβαίνει με Παπουλή και ποιος παίκτης έκανε την πρώτη του

Οι παίκτες που τέθηκαν εκτός αποστολής – Τι συμβαίνει με Παπουλή και ποιος παίκτης έκανε την πρώτη του

Με προπόνηση στο »N. Papas Group Αμμόχωστος – Επιστροφή» άρχισε σήμερα προετοιμασία η Εθνική μας ομάδας των Ανδρών για τον αγώνα με τη Βουλγαρία την ερχόμενη Παρασκευή στο ΓΣΠ.

Λόγω τραυματισμού, τέθηκαν εκτός αποστολής οι Αντώνης Γιωργαλλίδης και Γιώργος Βασιλείου. Δεν προπονήθηκε ο Φώτης Παπουλής λόγω τραυματισμού και η κατάσταση του θα επαναξιολογηθεί στις επόμενες προπόνησεις.

Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν το Σαββατοκύριακο ενώ κανονικά προπονήθηκαν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές.

Την πρώτη του προπόνηση με την Εθνική Ανδρών πραγματοποίησε σήμερα ο Χρίστος Γουίλερ.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη στις 15:30 στο ΑΕΚ Αρένα στη Λάρνακα.

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει σε μια μάχη που για τον ίδιο ουδέποτε έκλεισε πραγματικά. Τρία χρόνια μετά τις Προεδρικές του 2023, ο τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ ετοιμάζεται, εκτός απροόπτου, να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ώρες ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία της Δημοκρατίας, ανοίγοντας πολύ νωρίτερα απ’ όσο αναμενόταν το κεφάλαιο του 2028 και μαζί μια δύσκολη συζήτηση στο εσωτερικό της παράταξης της οποίας ηγήθηκε για μία δεκαετία.

BEST OF TOTHEMAONLINE