Έτσι το… ξενύχτησε μετά την σούπερ εμφάνιση του ο Ραμίρες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έτσι το… ξενύχτησε μετά την σούπερ εμφάνιση του ο Ραμίρες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Νταβίντ Ραμίρες πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση με το τριφύλλι στο στήθος καθώς με ένα γκολ και μια φοβερή ασίστ με τακουνάκι ήταν ο πρωταγωνιστής (μαζί με Άλεξ Σοάρες) στη νίκη της Ομόνοιας επί της Δόξας με ανατροπή.

Ο Κοσταρικανός φορ αφού σκόραρε το πρώτο του γκολ θα περίμενε κανείς να βγει έξω να το γιορτάσει (εντός πλαισίων) όμως ο Ραμίρες επέλεξε να ξενυχτήσει βλέποντας την πρώην ομάδα του, Ντεπορτίβο Σαπρίσα να νικάει με 3-0 την Καρμελίτα.

Παιχνίδι που άρχισε στο 23:00 της Κυριακής και τελείωσε στη μια τα ξημερώματα Δευτέρας εξού και το ξενύχτι. Δεν παρέλειψε μάλιστα να δώσει τα συγχαρητήρια στον πρώην συμπαίκτη του Μάρβιν Ανγκούλο για το γκολ που πέτυχε.

Δείτε την… μεταμεσονύχτια ανάρτηση του:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: Έλαβε επίσημη πρόσκληση για τη Γενεύη από Γκουτέρες

ΠτΔ: Έλαβε επίσημη πρόσκληση για τη Γενεύη από Γκουτέρες

Την επίσημη πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ για την άτυπη διάσκεψη για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου στη Γενεύη, έλαβε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.