ΚΥΠΡΟΣ - 'ΙΣΟΒΙΑ' ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ: Στον Γεν. Εισαγγελέα η ‘μπάλα’ για την αποφυλάκιση πατέρα δυο ανήλικων

ΚΥΠΡΟΣ - 'ΙΣΟΒΙΑ' ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ: Στον Γεν. Εισαγγελέα η ‘μπάλα’ για την αποφυλάκιση πατέρα δυο ανήλικων

Από τη Νομική Υπηρεσία της Δημοκρατίας, εξαρτάται το μέλλον του πατέρα δύο ανήλικων κοριτσιών, ο οποίος βρίσκεται στις Κεντρικές Φυλακές για οφειλές περίπου 30 χιλιάδων ευρώ στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Αρμόδια πηγή από το Υπουργείο Εργασίας που ήρθε σε επαφή το ThemaOnline, εξήγησε ότι από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η διαδικασία και υπάρχει απόφαση δικαστηρίου, το τμήμα των Κοινωνικών Ασφαλίσεων δεν μπορεί να κάνει κάτι για το θέμα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΥΠΡΟΣ: ‘Ισόβια’ στις Κεντρικές για 12 χιλ. ευρώ- Απεβίωσε η μάνα του την περασμένη εβδομάδα

Όπως μας λέχθηκε, το αν ο πατέρας των δύο παιδιών αποφυλακιστεί, είναι κάτι που μόνο ο Γενικός Εισαγγελέας μπορεί να το αποφασίσει, όπως έπραξε στο παρελθόν σε παρόμοιες υποθέσεις.

Σε ερώτηση της ιστοσελίδας μας, σε περίπτωση που ο πατέρας παραμείνει στη φυλακή για παράδειγμα 1,2 ή περισσότερα χρόνια, τι γίνεται με τις οφειλές του, η καλά ενημερωμένη πηγή εξήγησε ότι μετά την αποφυλάκιση, οι οφειλές παραμένουν ως είχαν, χωρίς να διαγραφούν ή να μειωθούν.

Έτσι λοιπόν, ο πατέρας παραμένει στις Κεντρικές Φυλακές, με τις δυο ανήλικες κόρες του να βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ σύζυγος και συγγενείς δεν μπορούν να μαζέψουν τις 12 χιλιάδες ευρώ που χρειάζεται – από τις 30 χιλιάδες που οφείλει συνολικά, προκειμένου να γίνει διακανονισμός.

 Θυμίζουμε ότι ενόσω βρισκόταν στις Κεντρικές Φυλακές ο εν λόγω συμπολίτης μας, απεβίωσε και η μητέρα του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Οι εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό, οι διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διπλωματικό επίπεδο και η σύλληψη 53χρονης Λιθουανής κτηματομεσίτριας στη Γαλλία με ευρωπαϊκό ένταλμα της Κυπριακής Δημοκρατίας για υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών, προκαλούν έντονες αντιδράσεις στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE