ΚΥΠΡΟΣ: Ο αλλόκοτος τρόπος που οι τράπεζες έδιναν δάνεια πριν το 2013

ΚΥΠΡΟΣ: Ο αλλόκοτος τρόπος που οι τράπεζες έδιναν δάνεια πριν το 2013

Οι εξασφαλίσεις που ζητούσαν οι τράπεζες πριν το 2013 τις «πληγώνουν» ξανά το 2018.

 

Αλλόκοτος ο τρόπος που οι τράπεζες μοίραζαν δάνεια πριν το 2013, αφού χωρίς τις απαραίτητες εξασφαλίσεις ο καθένας μπορούσε να επισκεφτεί ένα υποκατάστημα και να πάρει αυτό που ζητούσε.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα των πιο πάνω, οι τελευταίες εκποιήσεις χωραφιών, που φέρνει στο φως ο «Φιλελεύθερος» και η Θεανώ Θειοπούλου. Χωράφια τα οποία κατέχουν οι τράπεζες και προορίζονται για εκποιήσεις λόγω των χρεών των ιδιοκτητών τους.

Αρκετά από αυτά αν και διατίθενται προς πώληση για ψίχουλα, μένουν στα αζήτητα, καθώς είτε βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές, είτε σε αυτά υπάρχουν και άλλοι συνιδιοκτήτες.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE