Άντρεα Κυριάκου: Μιλά για την ασθένειά της μετά τον ερχομό του Λαμπρινού – Απαντά σε αυτούς που την χαρακτήρισαν «ανεύθυνη μητέρα» - VIDEO  

Άντρεα Κυριάκου: Μιλά για την ασθένειά της μετά τον ερχομό του Λαμπρινού – Απαντά σε αυτούς που την χαρακτήρισαν «ανεύθυνη μητέρα» - VIDEO  

Τα αρνητικά έως προσβλητικά σχόλια που δέχεται η Άντρεα Κυριάκου και η αυστηρή κριτική προβληματίζουν αφάνταστα την σύζυγό του Γιώργου Μερκή.

Τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Άντρεα Κυριάκου για τις κοντές μπλούζες ενώ έχει ακόμα την γραμμή της εγκυμοσύνης στάθηκαν αφορμή για να μιλήσει πρώτη φορά η Άντρεα Κυριάκου για το bullying που δέχτηκε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, αλλά και μετά που έφερε στον κόσμο τον γιο της μέσω των social media.

Η Άντρεα Κυριάκου μίλησε στην Αφροδίτη Γεωργίου πρώτη φορά μετά τον ερχομό του γιου της. Για τέσσερις μέρες μετά την γέννηση του Λαμπρινού χρειάστηκε να μείνει μακριά του, μιας κι είχε αρρωστήσει και δεν μπορούσε να έρθει σε επαφή με το παιδί της.

Ένα μήνα μετά την εγκυμοσύνη της η σύζυγός του Γιώργου Μερκή αποκάλυψε πόσο πολύ προβληματίστηκε για τον χαρακτηρισμό ως 'ανεύθυνη μητέρα' που δέχτηκε. 

Ο λόγος ήταν ότι δεν πήρε κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και ότι το παιδί θα γεννιόταν λιποβαρές, κάτι που όπως αποκάλυψε η blogger στην εκπομπή 'Follow' την προβλημάτισε πάρα πολύ, μιας και ήταν η πρώτη φορά που ακολουθούσε σωστή διατροφή, μακριά από σοκολάτες και άλλα φαγητά που δεν είναι υγιεινά και η ίδια συνήθιζε να τρώει αλόγιστα προτού μείνει έγκυος. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE