ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κάλεσε την Αστυνομία πριν πάει στο Νοσοκομείο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κάλεσε την Αστυνομία πριν πάει στο Νοσοκομείο

Γυναίκα κάλεσε την Αστυνομία για να την βοηθήσει να φτάσει πιο γρήγορα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, λόγω έκτακτης ανάγκης!

Λίγο πριν της 22:00 το βράδυ της Κυριακής (11/11), γυναίκα τηλεφώνησε στην Αστυνομία και αφού ενημέρωσε ότι έπρεπε να μεταφέρει επείγον στο νοσοκομείο την μητέρα της, λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε, ζήτησε την βοήθεια της Δύναμης.

Συγκεκριμένα, τους εξήγησε την διαδρομή απ’ όπου θα περνούσε με το όχημά της, και έδωσε τα στοιχεία του, για να μπορούν τα περιπολικά που βρίσκονταν εκείνη την στιγμή σε υπηρεσία στα εν λόγω σημεία, να την βοηθήσουν να φτάσει πιο νωρίς στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα, διέσχισε δρόμους, από το κέντρο της Λευκωσίας.  

Μ.Π.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE