Τραγικό δυστύχημα στον Έβρο - Νεκρό 6χρονο αγόρι

Τραγικό δυστύχημα στον Έβρο - Νεκρό 6χρονο αγόρι

Το παιδί διέφυγε της προσοχής των γονιών του, βγήκε στο οδόστρωμα και το παρέσυρε διερχόμενο όχημα, τραυματίζοντάς το θανάσιμα.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα εξάχρονο παιδί, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, στον Έβρο.

Το δυστύχημα, σύμφωνα με το Thestival.gr, σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (11/11), όταν η οικογένεια έκανε μια στάση έξω από το χωριό Λύρα.

Το παιδί όμως, βγήκε στο οδόστρωμα και το παρέσυρε διερχόμενο όχημα, τραυματίζοντάς το θανάσιμα.

Στην περιοχή έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Ολοκληρώνει το ταξίδι της στην Κύπρο η Ολγκίν- Συναντάται σήμερα με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη - Απορρίπτει τριμερή συνάντηση, ο Τατάρ

Κυπριακό: Ολοκληρώνει το ταξίδι της στην Κύπρο η Ολγκίν- Συναντάται σήμερα με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη - Απορρίπτει τριμερή συνάντηση, ο Τατάρ

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώνεται ακόμα ένας κύκλος επαφών της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο, η οποία το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ αργότερα, θα συναντηθεί με τους δύο διαπραγματευτές.

BEST OF TOTHEMAONLINE