ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αρρώστησε η υπάλληλος του από ποντικοφάρμακο – Το έβαλαν για τα σκυλιά

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αρρώστησε η υπάλληλος του από ποντικοφάρμακο – Το έβαλαν για τα σκυλιά

Έβαλαν ποντικοφάρμακο για να σκοτώσουν τα σκυλιά, αλλά φαίνεται ότι επηρεάστηκε και η υπάλληλος του ιδιοκτήτη τους!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου», στις 20 Σεπτεμβρίου, ένα από τα πέντε σκυλιά του ιδιοκτήτη, κατέρρευσε και μεταφέρθηκε σε κτηνιατρική κλινική, αλά δεν το πρόλαβαν, στην συνέχεια επηρεάστηκαν και τα άλλα σκυλιά και απεβίωσαν ακόμα δύο.

Ο ιδιοκτήτης των σκύλων απέστειλε επιστολή στον Αρχηγό της Αστυνομίας, στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε ότι παρουσίασε προβλήματα υγείας, όπως πρήξιμο λεμφαδένων, ζαλάδες, εμετούς, υψηλούς πυρετούς και λιποθυμικά επεισόδια και η υπάλληλος του.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Λακατάμιας, ενώ σημειώνεται ότι στις 15 Σεπτεμβρίου, τρέχοντας, ο ιδιοκτήτης των σκύλων, παρατήρησε γύρω από το επαγγελματικό του υποστατικό που βρίσκεται στην ίδια περιοχή, ότι υπήρχαν πολλά νεκρά ζώα (π.χ. γάτοι, περιστέρια, νυφίτσες)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE