ΠτΔ μετά το δείπνο με Γκουτέρες: «Ήταν μια ενδιαφέρουσα πρώτη συζήτηση» - Τι ακολουθεί σήμερα
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακάθησε στο δείπνο που παρέθεσε ο ΓΓ των ΗΕ στο πλαίσιο της δεύτερης διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό
Πρώτη απώλεια βαθμών μετά από πέντε σερί νίκες δέχτηκε η Σέλτικ που κόλλησε στο 0-0 με την Λίβινγκστον στη 13η αγωνιστική της Premiership Σκοτίας.
Το σύνολο του Μπρένταν Ρότζερς δεν πήρε τους κατάφερε να λυγίσει στην άμυνα της «Λίβι» αλλά πήρε το βαθμό που χρειαζόταν για να επιστρέψει στην κορυφή, όπου ισοβαθμεί με την Χαρτς, έχοντας ματς λιγότερο.
Επίδειξη δύναμης στην Μάδεργουελ έκανε η Ρέιντζερς, διαλύοντάς την με σκορ 7-1 στη Γλασκώβη.
Το σύνολο του Στίβεν Τζέραρντ συνέχισε το εντός συνόρων αήττητο σερί του για πέμπτη αγωνιστική, δείχνοντας άγριες διαθέσεις.
Μόλις στο 8’ ο Άρφιλντ άνοιξε το σκορ, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 25’.
Οι δύο κίτρινες κάρτες, όμως, που είδε ο ΜακΧιού στο 30’΄και το 34’ τους άφησε να παλεύουν με δέκα παίκτες κόντρα στην ασταμάτητη Ρέιντζερς.
Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι είχαν κάνει το 3-1, ενώ με τέσσερα τέρματα από το 59’ ως το 75’ διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα.
Νταντί-Σεντ Μίρεν 1-1
(34′ Μίλερ-21′ πεν. Τζάκσον)
Χαρτς-Κιλμάρνοκ 0-1
(73′ Μίλεν)
Ρέιντζερς-Μάδεργουελ 7-1
(8’, 61’ Άρφιλντ, 35’ πεν. Ταβερνιέ, 38’ Μορέλος, 59’ Μίντλετον, 68’, 75’ Γκρέζντα – 25’ Μέιν)
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις