Θύμα διαρρηκτών γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός - Ξύπνησε και έπαθε σοκ - VIDEO

Θύμα διαρρηκτών γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός - Ξύπνησε και έπαθε σοκ - VIDEO

Μεγάλο σοκ έπαθε η Ελένη Καστάνη όταν άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι της ενώ εκείνη ήταν μέσα και κοιμόταν.

Η ηθοποιός που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Dot» εξήγησε τι της συνέβη.

«Σηκώθηκα και πήγα στην τουαλέτα και είδα μια ντουλάπα και νόμιζα ότι έγινε σεισμός και άνοιξε η ντουλάπα», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Μπήκα στο δωμάτιο του παιδιού και είδα ανακατεμένα τα πράγματα, προφανώς έψαχναν χρήματα αλλά δεν έχω ποτέ στο σπίτι ούτε χρήματα ούτε κοσμήματα», συνέχισε.

Ενώ καταλήγοντας είπε: «Όταν το συνειδητοποιείς μετά παθαίνεις μια τρέλα. Έπαθα σοκ. Πήγα στο αστυνομικό τμήμα, ήρθε η σήμανση».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.