ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο με μεθυσμένο έστειλε 14χρονη στο Νοσοκομείο- Χτύπησε σε 3 οχήματα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο με μεθυσμένο έστειλε 14χρονη στο Νοσοκομείο- Χτύπησε σε 3 οχήματα

Δύο τροχαία σημειώθηκαν τις πρωινές ώρες της Κυριακής (11/11) στη Λευκωσία, με ενεχόμενους οδηγούς, οι οποίοι βρίσκονταν υπό την επήρεια οινοπνεύματος.

Το πρώτο τροχαίο, σημειώθηκε γύρω στις 1.10π.μ., όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 29χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν η 29χρονη και η 14χρονη θυγατέρα της, οι οποίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για εξετάσεις. Στον 25χρονο οδηγό, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης, με τελική ένδειξη 68μg αντί 22μg, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Το δεύτερο τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 3.15π.μ., όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 53χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε διαδοχικά σε τρία οχήματα και στη συνέχεια, αφού προσέκρουσε σε ανθώνες υποστατικού, ακινητοποιήθηκε.

Στον 53χρονο οδηγό, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης, με τελική ένδειξη 72μg αντί 22μg, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Στη συνέχεια οι δύο οδηγοί αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ τα οχήματά τους, κατακρατήθηκαν.

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE