ΛΕΜΕΣΟΣ: Γνωστή κτηματομεσιτική εταιρία ο στόχος των βομβιστών- Σε εξέλιξη έρευνες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Γνωστή κτηματομεσιτική εταιρία ο στόχος των βομβιστών- Σε εξέλιξη έρευνες

Γνωστή κτηματομεσιτική εταιρία , ήταν ο στόχος των βομβιστών, το βράδυ του Σαββάτου 10/1, στον Άγιο Αθανάσιο Λεμεσού.

Υπό φρούρηση παραμένει μέχρι στιγμής (8:15 Κυριακή 11/11), ο χώρος όπου σημειώθηκε η έκρηξη, με μέλη της Αστυνομίας να διεξάγουν έρευνες και περισυλλογή τεκμηρίων.

Πάντως στην περιοχή υπάρχουν αρκετά εμπορικά υποστατικά με κλειστά κυκλώματα ασφαλείας, γεγονός που ίσως βοηθήσει τις Αρχές να σχηματίσουν άποψη ως προς τις κινήσεις των ή του δράστη.

Ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει ότι πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό υψηλής ισχύος, ο οποίος τοποθετήθηκε στην είσοδο των γραφείων, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές.

Η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 11 το βράδυ του Σαββάτου, όταν άγνωστος ή άγνωστοι τοποθέτησαν των εκρηκτικό μηχανισμό.

Χ. Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE