Πόση μεγάλη ΣΗΜΑΣΙΑ έχει να μην χάσει στο ΣΟΥΠΕΡ ντέρμπι

Πόση μεγάλη ΣΗΜΑΣΙΑ έχει να μην χάσει στο ΣΟΥΠΕΡ ντέρμπι

Από τη στιγμή που.. κουβαλάει το 7 νίκες και 1 ισοπαλία, είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχασε παιχνίδι ακόμη στο φετινό πρωτάθλημα, είναι αήττητη, λογικό είναι να μην θέλει να χάσει ούτε και στο ντέρμπι της Λεμεσού.

Η ΑΕΛ είναι τυπικά γηπεδούχος την Κυριακή (11-11-2018) η ώρα 16:00 στο Τσίρειο Στάδιο απέναντι στον συμπολίτη Απόλλωνα, στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Η ΑΕΛ είναι μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 22 βαθμούς και με τον… αέρα που έχει αποκτήσει από τα ντέρμπι που έχει δώσει στην τρέχουσα σεζόν, επιδιώκει ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα σε κρίσιμο ραντεβού στο φετινό της οδοιπορικό.

Απέναντι στη συμπολίτιδα ομάδα, με βάση τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα του Απόλλωνα, «Χ» στο Μακάρειο με Δόξα και εντός έδρας ήττα από Ανόρθωση, το να μην χάσει η ΑΕΛ στο μεταξύ τους Λεμεσιανό ντέρμπι θα είναι πέρα για πέρα στα συν για το συγκρότημα του Ντούσαν Κέρκεζ, πόσο δε να πάρει και το τρίποντο η ομάδα που θα αυξήσει και άλλο τη διαφορά των γαλαζοκιτρίνων από τους κυανόλευκους.

Αν και ακόμη είναι 9η αγωνιστική, χωρίς να κρίνεται κάτι, νίκη και σε αυτό το ντέρμπι, ή ακόμη και κέρδος, για την ΑΕΛ από μόνο του το αποτέλεσμα θα… πει πάρα πολλά για την ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ.  Θα δώσει περαιτέρω δυναμική, αυτοπεποίθηση, ώθηση, αλλά και θετικά κίνητρα για πρεστίζ, γόητρο, ότι δεν έχασαν ούτε από ακόμη μία μεγάλη ομάδα που έχει θέσει ψηλούς, πρωταγωνιστικούς στόχους.

Για τους παίκτες της ΑΕΛ που πρώτη φορά θα αγωνιστούν σε ένα τέτοιο ντέρμπι ως κίνητρο του ότι πρέπει να τα δώσουν όλα, όπως έπραξαν και στα προηγούμενα παιχνίδια, θα είναι ότι πιο ιδανικό να επιβραβευθεί ο ιδρώτας που θα ξοδέψουν για τη μεγάλη μάχη της Λεμεσού να φέρει ένα θιετικότατο από κάθε άποψη αποτέλεσμα.

Εάν και εφόσον η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας συνεχίσει να έχει την ΑΕΛ μόνη πρώτη και αήττητη, τότε η συνέχεια θα είναι ναι μεν ακόμη πιο δύσκολη, αλλά μέσα από ήρεμα… νερά, θα πορευθεί προσγειωμένα χωρίς να πετάει στα ουράνια, παιχνίδι με παιχνίδι, όπως πράττει ως τώρα, για την εκπλήρωση του πρώτιστου στόχου.

Μην χάνοντας το Λεμεσιανό ντέρμπι, πόσο δε να το κερδίσει, η ΑΕΛ θα έχει και έναν λόγο παραπάνω να κάνει και τον κόσμο της υπερήφανο, πλατιά χαμογελαστό, δη τους οργανωμένους που για τους γνωστούς λόγους απέχουν από το πλευρό της ομάδας στα γήπεδα, αλλά στηρίζουν την υπερπροσπάθεια της ομάδας Ντούσαν Κέρκεζ με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE