Το… καθάρισε νωρίς ο Κεραυνός επί της ΕΘΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Το… καθάρισε νωρίς ο Κεραυνός επί της ΕΘΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Ο Κεραυνός ήταν ο νικητής στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι για την 5η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League, ο οποίος επικράτησε εντός έδρας της ΕΘΑ Έγκωμης με 81-68, σε παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (10/11) στο στάδιο «Κώστας Παπαέλληνας» στον Στρόβολο. Οι «ερυθροκίτρινοι» ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και κυριάρχησαν στο παρκέ, διατηρώντας τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Η ΕΘΑ παρουσιάστηκε βελτιωμένη στην τέταρτη περίοδο και μείωσε στο σκορ. Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Μο Αμπουκάρ με 19 πόντους (2 τρίποντα, 1 ασσίστ).

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στα πρώτα στάδια του, με το σκορ να πηγαίνει στο 6-6 μέχρι το 3:30. Έπειτα ο Κεραυνός με πέντε σερί πόντους (τρεις ο Ριντ, δύο ο Αμπουκάρ) έφερε το σκορ στο 11-6, ενώ στο 6’ ο Παρκς μείωσε σε 11-8 για την ΕΘΑ.  Στο επόμενο δίλεπτο οι γηπεδούχοι σημείωσαν δεκατρείς πόντους και οδήγησαν το σκορ στο 24-8, ενώ με το τέλος της περιόδου ο Κεραυνός ήταν μπροστά με 26-9.

Μέχρι το 13’ οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο σκορ με 32-11, ενώ μισό λεπτό πιο μετά η ΕΘΑ με τρεις πόντους του Φλέμινγκ και ένα του Παρκς μείωσε σε 32-15. Έως το 15’ το σκορ πήγε στο 36-19, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Κεραυνός σημείωσε εννέα πόντους ενώ δέχθηκε τρεις, με το σκορ να πάει στο 45-22. Το τέλος του ημιχρόνου βρήκε τους «ερυθροκίτρινους» να προηγούνται με 49-28.

Με δίποντο του Πυρίλλη ξεκίνησε το τρίτο δεκάλεπτο η ΕΘΑ (49-30) με τον Κεραυνό να σημειώνει επτά πόντους έως το 23’ (τέσσερις ο Αμπουκάρ, τρίποντο ο Γουίλις) φέρνοντας το σκορ στο 54-30. Δυόμιση λεπτά πιο μετά το σκορ ήταν στο 60-34, ενώ στο 26:30 στο 64-36. Με την ολοκλήρωση της περιόδου ο Κεραυνός ήταν μπροστά με 72-42.

Με δέκα διαδοχικούς πόντους μπήκε στην Δ’ περίοδο η ΕΘΑ (έξι ο Σμιθ, τέσσερις ο Παπάμιχαηλ) μειώνοντας σε 72-52. Μέχρι το 35’ ο Κεραυνός με δύο πόντους του Κεμπ έφερε το σκορ στο 74-52, με την ΕΘΑ να πετυχαίνει άλλους οκτώ διαδοχικούς πόντους έως το 37’ (επτά ο Παρκς, ένα ο Σμιθ) μειώνοντας σε 74-60. Με την ολ

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 26-9, 49-28, 72-42, 81-68

Κεραυνός (Χριστόφορος Λειβαδιώτης)

Αμπουκάρ 19 (2), Κινγκ 12 (1), Κεμπ 2, Χάγκινς 9 (1), Ριντ 6 (1), Μιχαήλ 6, Θεοχαρίδης 5 (1), Κορωνίδης 3 (1), Κοιλαράς, Ελευθερίου 6 (1), Γουίλις 13 (1).

ΕΘΑ (Χάντι Ελ Χατζ)

Χρίστου, Τόμας 7, Παρκς 19 (2), Φλέμινγκ 11 (2), Σμιθ 15, Παναγιώτου, Παπάμιχαηλ 6, Πυρίλλης 2, Χιλ, Κωνσταντίνου 8 (1).

*** Βρείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα ***

** Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την αναμέτρηση **

Πηγή: www.basketball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την ορεινή περιοχή της Λεμεσού, νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην κοινότητα του Ομόδους, βάζοντας ξανά σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις.