SURVIVOR- NOMADS: Νομικές κινήσεις από Ατζούν- Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι

SURVIVOR- NOMADS: Νομικές κινήσεις από Ατζούν- Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Τούρκο παραγωγό του ‘Survivor’, Ατζούν Ιλιτζαλι, φαίνεται να ήταν η είδηση της συμμετοχής των πρώην παικτών του στο reality του Αντ1 ‘Nomadas’.

Νομικά κινήθηκε ο γνωστός Τούρκος παραγωγός κατά του Αντ1 Ελλάδος, σύμφωνα με δημοσίευμα του ‘Tvmania’, μετά την είδηση της συμμετοχής των πρώην παικτών του ‘Survivor’, Στέλιου Χανταπάκη, Ορέστη Τσανγκ, Γιάννη Σπαλιάρα, Κώστα Αναγνωστόπουλου, Ελίσαβετ Δοβλιατίδου, Μαριάννας Καλλέρφη, Νάσου Παπαργυτόπουλου και Ντάρια Τουρόβνικ, στο ‘Nomads- Μαδαγασκάρη’.

Ο Ατζούν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, απέστειλε εξώδικο στον Αντ1, αναφέροντας ότι το ‘Nomads’, αντιγράφει το ‘Survivor’, σε πολλά σημεία, όπως ο αριθμός και τα χρώματα των ομάδων, τη διαδικασία της ψηφοφορίας, όπως επίσης τις πίστες των αγωνιμσάτων και το χώρο διαμονής των παικτών.

Πληροφορίες που επικαλείται το ‘TVmania’, αναφέρουν ότι από πλευράς του ο Αντ1, απαντά στον Ατσούν, ότι το ‘Nomads’ βασίζεται σε ένα ξένο φορμάτ, το οποίο υπάρχει για χρόνια, με πωλήσεις σε δεκάδες αγορές, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι κανείς από τους οκτώ πρώην παίκτες του ‘Survivor’, δεν έχουν κάποιο νομικό ‘δέσιμο’ με τον Ατζούν.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE