Νέο «Jumbo» στη Λευκωσία σε πολυσύχναστη περιοχή - Εκατομμύρια ευρώ η αγορά του κτηρίου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Νέο «Jumbo» στη Λευκωσία σε πολυσύχναστη περιοχή - Εκατομμύρια ευρώ η αγορά του κτηρίου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

«Ξεφορτώθηκε» ένα από τα 5 πιο ακριβά ακίνητα της η Τράπεζα Κύπρου μετά και την πώληση του εν λόγω κτηρίου στην εταιρία του «Jumbo».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» την Κυριακή (10/11), η Τράπεζα Κύπρου πώλησε στην ελληνική Jumbo το πρώην «αρχηγείο» του Ομίλου Αναστάσιος Στεφανίδης παρά το The Mall of Cyprus στο Στρόβολο.

Την αποκάλυψη έκανε ο ισχυρός άνδρας της Jumbo Απόστολος Βακάκης στη Γενική Συνέλευση της εταιρίας, αναφέροντας ότι εντός διετίας το νέο κατάστημα θα λειτουργήσει.

Το εμπορικό κτήριο στον Στρόβολο με έκταση 12.348 τ.μ. πωλείται προς 18.300.000 ευρώ. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Τράπεζας Κύπρου, πρόκειται για διώροφο εμπορικό κτήριο με υπόγειο στον Στρόβολο στην Λευκωσία.

Τέλος όπως αναφέρει η εφημερίδα η εταιρεία έχει ήδη αιτηθεί άδειας για αλλαγή χρήσης του ακινήτου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE