Απαντά για το μέλλον της στο «OMEGA» η Ρούλα Γεωργιάδου

Απαντά για το μέλλον της στο «OMEGA» η Ρούλα Γεωργιάδου

Η Ρούλα Γεωργιάδου ως γνωστό, ήταν η αρχισυντάκτρια της εκπομπής «Παρέα mou» που παρουσίαζε η Χαριτίνη Ηλιάδου και πρόσφατα δόθηκε πρόωρο τέλος από το κανάλι!

Μετά το πρόωρο τέλος της μεσημβρινής- ψυχαγωγικής εκπομπής που προβαλλόταν από το OMEGA, η Ρούλα Γεωργιάδου δίνει την δική της απάντηση για το μέλλον της!

«Παραμένω στον Όμιλο, όπου συνεχίζω ως ραδιοφωνικός παραγωγός και είμαι πολύ ευτυχισμένη για την συνεργασία μου», δήλωσε αρχικά στο TvMania η κα. Γεωργιάδου, ενώ συμπλήρωσε: «Προς το παρόν, δεν μπορώ να πω τίποτα για τα άλλα μου καθήκοντα»!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία – Στο 32,3% η προσέλευση

LIVE: Συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία – Στο 32,3% η προσέλευση

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE