ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: «Καμπάνα» σε 63χρονο – Πλήρωσε ακριβά το θήραμα

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: «Καμπάνα» σε 63χρονο – Πλήρωσε ακριβά το θήραμα

Εξώδικη καταγγελία 63χρονου μετά από έρευνες της Αστυνομίας και της Υπηρεσίας Θήρας για την προστασία και διαχείριση άγριων πτηνών και θηραμάτων

Σε εξώδικη καταγγελία 63χρονου, με επιβολή χρηματικού προστίμου προχώρησαν την Παρασκευή 09/11 μέλη της Αστυνομίας σε συνεργασία με λειτουργούς της Υπηρεσίας Θήρας, μετά των εντοπισμό αριθμού νεκρών άγριων πτηνών στην κατοικία του.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8:20 το πρωί της Παρασκευής, μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν συντονισμένη επιχείρηση έρευνας με μέλη της Υπηρεσίας Θήρας, στην κατοικία του 63χρονου, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Κατά την έρευνα, που διεξήχθη βάσει Δικαστικού εντάλματος, εντοπίστηκαν στην οικία, μέσα σε πλαστικά δοχεία, 36 νεκρά, μικρά πτηνά, τα οποία παραλήφθηκαν και αφού τα εξέτασε ειδικός πτηνολόγος, προϊστάμενος της Υπηρεσίας Θήρας, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για άγρια πτηνά.

Στη συνέχεια, μετά από συνεννόηση με την Υπηρεσία Θήρας, μέλη της Αστυνομίας κατήγγειλαν τον 63χρονο με εξώδικο πρόστιμο για το χρηματικό ποσό των 2000 ευρώ, σχετικά με τον εντοπισμό των νεκρών άγριων πτηνών.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφάγου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE