ΚΥΠΡΟΣ: Άμεση η καταδίκη των Γερμανών φιλάθλων για παράνομες ουσίες

ΚΥΠΡΟΣ: Άμεση η καταδίκη των Γερμανών φιλάθλων για παράνομες ουσίες

Άμεση εκδίκαση και καταδίκη τεσσάρων προσώπων για κατοχή ναρκωτικών και μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων στο στάδιο ΓΣΠ, πριν τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων Απόλλων και Eintracht Frankfurt που έγινε την Πέμπτη (8/11).

Στην άμεση καταχώρηση για εκδίκαση στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, υποθέσεων παράνομης κατοχής ναρκωτικών και μεταφοράς επικίνδυνων αντικειμένων σε αθλητικό χώρο προχώρησε την Παρασκευή (9/11) η Αστυνομία, μετά τη σύλληψη τεσσάρων προσώπων που συνελήφθησαν χθες βράδυ, στο στάδιο ΓΣΠ, στην Λευκωσία, λίγο πριν τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Απόλλων και Eintracht Frankfurt.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας τα τέσσερα πρόσωπα, ηλικίας 20, 25, 26 και 27 ετών, οπαδοί της Eintracht, συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα, όταν κατά τη διάρκεια ελέγχων που γίνονταν στις εισόδους του σταδίου, πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, εντοπίστηκαν να κατέχουν από μία φωτοβολίδα ο καθένας, ενώ στην κατοχή του 26χρονου, εντοπίστηκε επίσης, ποσότητα 0,1 γραμμαρίου κοκαΐνης.

Κατά την εκδίκαση των υποθέσεων , το Δικαστήριο έκρινε ένοχους τους τέσσερις κατηγορούμενους, οι οποίοι παραδέχτηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου ενοχή στη διάπραξη των αδικημάτων.

Το Δικαστήριο επέβαλε στους τέσσερις κατηγορούμενους ποινή προστίμου 400 ευρώ για τη μεταφορά επικίνδυνου αντικειμένου σε αθλητικό χώρο, ενώ στον 26χρονο, επιβλήθηκε επιπρόσθετα ποινή προστίμου 250 ευρώ για την παράνομη κατοχή ναρκωτικών. Οι τέσσερις καταδικασθέντες κατέβαλαν άμεσα την πληρωμή των προστίμων που τους επιβλήθηκαν από το Δικαστήριο.

Τη διάπραξη των αδικημάτων είχαν διερευνήσει ο Αστυνομικό Σταθμός Στροβόλου και η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι οι ιρανικές επιθέσεις έχουν σκοτώσει 13 ανθρώπους και έχουν προκαλέσει τον τραυματισμό άλλων 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE